Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Risret med rejer

Risret med rejer, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 12 Portioner

ForretterRet : Forretter - Forretter med fisk og skaldyr

Hovedingrediens : Rejer - Diverse rejer

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : moster

Indsendt :



Ingredienser:
2 poser kogte løse(risfix)ris
6 kogte æg
1 ds.asparges i stk
5 dl.creme fraiche
3 dl.mayonaise
 salt
 peber
 ravigottesauce
 citronsaft
400 g.rejer
 
Opskrift:
Risen koges og kommes i et dybt fad kom 2 spsk. salt ved når du koger risen.

Når risen er kolde hældes asparges i og bland det sammen, gem aspargesvandet til dressing. Æg halveres og stikkes ned imellem ris og asparges.

Bland cremefraiche mayonnaise salt peber ca. 2 spsk. ravigote citronsaft og hæld det over risblandingen når det er helt koldt. Dressingen skal smage af meget så prøv dig frem med salt og ravigottesause. Stilles koldt til dagen efter.

Rejerne lægges på og det hele pyntes m tomatbåde agurk og citronskiver karse og evt. kaviar lune flutes gives til.

Tips:

Dette er en super god forret men man skal huske at komme meget salt i risen og dressingen skal også smage af noget da både ris æg og asparges er ret neutrale.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.9    (7 stemmer)

Opskriften er vist 14625 gange,
og udskrevet 228 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

  -  0000-00-00 00:00:00
dressingen skal røres lidt tyndere med aspargesvandet. Så det kan trække ned gennem risen. Men det må ikke være for tynd.