Kinakålssalat med sprøde løg

Kinakålssalat med sprøde løg, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

SalaterRet : Salater - Salater

Hovedingrediens : Kål - Kinakål

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Lissi Petersen

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
0.5 kinakål eller Savoykål
35 g.sprødstegte løg
25 g.sprødstegt hvidløg
0.5 rød peberfrugt - i meget tynde strimler
3 spsk.frisk mynte - finthakket
0.33 dl.kokosmælk
1 spsk.kinesisk fiskesauce (kan udelades)
1 tsk.brun farin
2 riske og rød chilipbere i tynde ringe
 
 limebåde - ved servering
 
Opskrift:
Kålen snittes meget fint. Lægges på et fladt serveringsfad og pyntes med de sprødstegte løg og hvidløg, samt peberfrugt og mynte. Kokosmælken mikses sammen med den kinesiske fiskesauce og sukkeret. Hældes over salaten. Drys med chili og læg limebådene langs kanten af fadet.

Tips:

Tip:
Sprødstegte løg og hvidløg er en asiatisk specialitet. Det kan købes færdiglavet, f.eks. i Thailand. Desværre er det svært at opdrive i butikkerne herhjemme, men det er nemt at fremstille dem selv. Steg tynde løgringe og skiver af hvidløg forsigtigt i rigelig olie. Ryst panden jævnligt. Når løgringene er smukt gyldne, lægges de på fedtsugende papir, køler af og drysses med salt. Steg først løgene lige inden serveringen.





karakterer:
Opskriften er vist 11914 gange,
og udskrevet 127 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.3    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu