Smørboller

Smørboller, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 16 stk.

Brød boller kiksRet : Brød boller kiks - Diverse boller

Hovedingrediens : Mel - Diverse mel

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt :     

Ingredienser:
100 g.smør
1.5 dl.mælk
1 æg
50 g.gær
0.5 tsk.Salt
1 tsk.Sukker
400 g.hvedemel
 
Opskrift:
Smørret smeltes, og mælken tilsættes. Æg + gær piskes ud heri. Rør resten af ingredienserne i.

Form til ca. 16 boller, der pensles med æg. Lad bollerne efterhæve ca. 20 minutter.

Bag dem i 225 grader forvarmet ovn ca. 12 min.





karakterer:
Opskriften er vist 28523 gange,
og udskrevet 431 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.1    (17 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2017-03-11 11:43:11
Rigtig gode og luftige boller. Lod dem forhæve 20 min.

  -   2013-09-15 13:01:23
Skal dejen være så klistret at man ikke kan ælte den? Måtte forme bollerne med ske!

  -   2010-09-10 15:00:12
Rigtig gode boller :-) .. Jeg tilsatte lidt hvedekerner,super lækkert ! KAN ANBBEFALES !