Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

Smørboller

Smørboller, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 16 stk.

Brød boller og kiksRet : Brød boller og kiks - Diverse boller

Hovedingrediens : Mel - Diverse mel

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt :



Ingredienser:
100 g.smør
1.5 dl.mælk
1 æg
50 g.gær
0.5 tsk.Salt
1 tsk.Sukker
400 g.hvedemel
 


Opskrift:
Smørret smeltes, og mælken tilsættes. Æg + gær piskes ud heri. Rør resten af ingredienserne i.

Form til ca. 16 boller, der pensles med æg. Lad bollerne efterhæve ca. 20 minutter.

Bag dem i 225 grader forvarmet ovn ca. 12 min.

karakterer:
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4    (16 stemmer)

Opskriften er vist 24811 gange,
og udskrevet 396 gange.
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Heike  -  2017-03-11 11:43:11
Rigtig gode og luftige boller. Lod dem forhæve 20 min.

Mia  -  2013-09-15 13:01:23
Skal dejen være så klistret at man ikke kan ælte den? Måtte forme bollerne med ske!

Kris  -  2010-09-10 15:00:12
Rigtig gode boller :-) .. Jeg tilsatte lidt hvedekerner,super lækkert ! KAN ANBBEFALES !