Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Champignonsauce

Champignonsauce, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 6 Pers.
SaucerRet : Saucer - Svampesaucer

Hovedingrediens : Svampe - Champignon

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkKilde : Postgården Reersø

Indsendt :


Champignonsauce, billede 4 Champignonsauce, billede 1 Champignonsauce, billede 2 Champignonsauce, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
300 gram Champignoner 1 bakke med 500 gram champignon med rod giver ca 400 gram rensede champignon.
2 spsk. Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
1 dl. Hvidvin. tør 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
3 dl. Piskefløde 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
1 dl. Grøntsagsbouillon 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
2 fed Hvidløg Et almindeligt fed hvidløg vejer ca. 4 gram.
2 spsk. Dijonsennep 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 16 gram
1 dl. 95 gram
1 tsk. Estragon, frisk
0.5 tsk. Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
   


Opskrift:

Rens champignonerne og skær dem i tynde skiver. Sauter(steg dem møre) i fedtstoffet uden at de brunes. Tilsæt vin, fløde og bouillon. Pres hvidløgsfed og bland dem med sennep og estragon, hvorefter dette også tilsættes.

Lad saucen simre over kraftig varme, rør ofte i den og lad den få en kraftig konsistens. Tilsæt peber og smag til med salt og evt. sukker.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (85 stemmer)

Opskriften er vist 233638 gange,
og udskrevet 6626 gange.


Energi:
KJ total 6244 (1486 kcal)
KJ pr. Pers. 1040 (247 kcal)
Vægt ialt 869 gram
Vægt pr. Pers. 144 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 718 KJ (171 kcal)
Protein 2.1 gram
Fedt 16.1 gram
Kulhydrat 3.6 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp



Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Maria  -  2017-01-29 12:19:01
Elsker den her sovs men laver den lidt om så jeg bedre kan li den men ellers en rigtig god svampe sovs ❤️


Maria  -  2017-01-21 14:09:23
Elsker den her sovs men laver den lidt om så jeg bedre kan li den men ellers en rigtig god svampe sovs ❤️


Shannie  -  2016-11-06 13:29:24
Rigtig lækker sovs.. 😊 .. Jeg tilsatte sammen med champignon 2 tynd snittet løg, og da jeg ikke havde estragon, brugte jeg et bundt frisk persille.. Virkelig lækkert..


Helene  -  2016-06-19 17:29:55
Super god sauce, har lavet den mange gange efterhånden :) Kan virkelig anbefales.


Helene  -  2016-06-19 16:58:40
Super god sauce, har lavet den mange gange efterhånden :) Kan virkelig anbefales.


Troels T  -  2015-10-26 15:04:10
Rigtig god sovs som vi brugte til fyldt svinemørbrad og ovnkartofler.


Ingrid  -  2014-12-31 15:54:59
Fantastisk sovs!


  -  2013-10-29 16:59:01
Super lækker sauce, kan virkelig anbefales, putter dog selv en spiseske Soya i, og en spiseske dijonsennep


Maja  -  2011-08-27 17:09:22
Mmmmmm den er super god !!


Michael G.  -  2010-02-20 16:24:24
Det er en kanon god sauce, og er nem at lave, tager noget tid før den får konsistens, men er værd at vente på. Takker mange gange for denne opskrift... :-)


Martin  -  2008-12-12 17:55:12
Simpelthen så lækker en sag :-)... Smager forrygende


Anja  -  2007-12-21 11:00:36
Super sauce der passer til mange forskellige retter.


Ewsen  -  2007-02-19 14:03:19
Rigtig lækker!! Jeg tilføjede nogle baconstrimler, og det blev den endnu bedre af : )


Mette  -  0000-00-00 00:00:00
Brugte den til min svendeprøve super


  -  0000-00-00 00:00:00
knaldgod sauce til rødt kød. Lavede den til en helstegt oksemørbrad. Skal prøve den til roastbeef i aften.