Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Struds i Sur-sød sauce

Struds i Sur-sød sauce, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - GrydeSteg - GrydeStege

Hovedingrediens : Struds - Diverse struds

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
1 kg.strudsekød
 frisk mynte
4-5 spsk.olivenolie
3 dl.hvidvin
1 flaske rosinvin (dvs. sød vin, f.eks. spätlese eller eiswein)
1 dl.vineddike
 peber
1 tsk.ristede spidskommen
1 tsk.sellerifrø
1 spsk.honning


Tilbehør:
Serveres med salat og groft brød.
Opskrift:

Strudsekødet snøres sammen til en rullesteg med den friske mynte i midten.

Varm en stegegryde op med olivenolie og brun strudsestegen på alle sider ved kraftig varme. Tilsæt hvidvin og skru ned, lad stegen simre i ca. 1 time, til centrumtemperaturen er 65-70 grader. Tag den op og lad den hvile tildækket.

Varm kogelagen kraftigt op, tilsæt vineddike og lad det koge lidt ind.
Tilsæt derefter rosinvinen og krydderierne. Brug evt. flere krydderier efter behag.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.

Opskriften er vist 4690 gange,
og udskrevet 73 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu