Struds i Sur-sød sauce

Struds i Sur-sød sauce, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 6 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - GrydeSteg - GrydeStege

Hovedingrediens : Struds - Diverse struds

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
1 kg.strudsekød
 frisk mynte
4-5 spsk.olivenolie
3 dl.hvidvin
1 flaske rosinvin (dvs. sød vin, f.eks. spätlese eller eiswein)
1 dl.vineddike
 peber
1 tsk.ristede spidskommen
1 tsk.sellerifrø
1 spsk.honning
Opskrift:
Strudsekødet snøres sammen til en rullesteg med den friske mynte i midten.

Varm en stegegryde op med olivenolie og brun strudsestegen på alle sider ved kraftig varme. Tilsæt hvidvin og skru ned, lad stegen simre i ca. 1 time, til centrumtemperaturen er 65-70 grader. Tag den op og lad den hvile tildækket.

Varm kogelagen kraftigt op, tilsæt vineddike og lad det koge lidt ind.
Tilsæt derefter rosinvinen og krydderierne. Brug evt. flere krydderier efter behag.

Serveres med salat og groft brød.





karakterer:
Opskriften er vist 6920 gange,
og udskrevet 155 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu