Skær kartoflerne i små tern og kog dem med salt i 3 min. Tag gryden af blusset og lad kartoflerne trække i gryden i 8 min. Hældes op i en si og afdryppes godt.
Hak løgene groft. Sauter løgene i smør og olie på en tefalpande ved middel varme. Tilsæt hvidløg og sauter i 8 min mens der røres jævnligt. Tilsæt kartoflerne og sauter yderligere 5 min.
Grønsagerne tages af panden og kommes i en skål. Tilsæt hakket persille og piskede æg og bland godt. Varm panden op igen og hæld æggemassen på. Dæmp varmen og dæk panden med et låg. Steg ved lav varme i 10 min. Undersiden må gerne blive brun. Stil evt. panden under en varm grill.
Omeletten er lækker sammen med oliven, strimlet salat og fintsnittet rødløg. Desuden kan den pyntes med friske krydderurter.
Tips:
Forberedelsestid i alt: 20 min
Tilberedning: 40 min
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 2.6
(15 stemmer)
Opskriften er vist 26545 gange, og udskrevet 520 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider