Mexicanske majspandekager med avocado

Mexicanske majspandekager med avocado, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Madpandekager

Hovedingrediens : Grøntsager / Grønsager - Avocado

Oprindelsesland : Mexico

MexicoIndsendt af : Lissi Petersen

Indsendt :



Ingredienser:
50 g.majsmel
60 g.hvedemel
0.25 tsk.bagepulver
0.25 tsk.sukker
2.5 dl.kærnemælk
2 æg
30 g.smør - smeltet
 vegetabilsk olie
160 g.cremefraiche - ved servering
 
 Avocadofyld:
1 stor moden avocado
8 forårsløg - finthakkede
2 modne tomater - befriet for kerner og hakket
1 tsk.chilisauce
2 spsk.citronsaft
0.5 tsk.salt
 peber
 
Opskrift:
Majsmelet sigtes ned i en stor skål Sammen med mel, bagepulver, salt og sukker. Lav en fordybning i midten. Kærnemælk, æg og smør piskes sammen i en kande. Hæld væsken ned i de tørre ingredienser og pisk til blandingen er jævn. Skålen dækkes med film og stilles til side i 20 min.

Avocadofyld:
Avocadoen skæres midt over på langs og stenen fjernes. Kødet tages ud og kommes i en skål. Mos det med en gaffel og tilsæt halvdelen af forårsløgene. Rør også tomat, chilisauce, citronsaft, salt og peber i. Når avocadomosen er godt blandet, stilles den i køleskabet i 20 min.

Opvarm en lille oliepenslet pande og steg pandekagerne gyldne. De færdige pandekager lægges over på en tallerken og holdes varme. Når pandekagerne er færdige, fyldes de med avocadomos og foldes eller rulles sammen.

Serveres med cremefraiche og drysses med de sidste hakkede forårsløg.

Tips:

Forberedelsestid i alt: 30 min + 20 min i køleskab Tilberedning: 20 min


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
3.9    (8 stemmer)

Opskriften er vist 26209 gange,
og udskrevet 638 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

sanne  -  2010-09-27 00:45:04
Hvoe mange pandekager bliver der ca af portionen????