Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Sprøde champignonpandekager

Sprøde champignonpandekager, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 12 stk.

FrokostRet : Frokost - Frokostretter

Hovedingrediens : Svampe - Champignon

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Lissi Petersen

Indsendt :



Ingredienser:
90 g.hvedemel
 salt
3 æg - let sammenpiskede
2 dl.mælk
1 spsk.olivenolie
2 spsk.friskklippet purløg
160 g.friske brødkrummer
 olie - til stegning
 
 Champignonfyld:
1 spsk.olivenolie
1 mellemstort løg - finthakket
400 g.champignonger - finthakkede
1 spsk.fløde
0.5 tsk.salt
0.5 tsk.peber
2 spsk.friskrevet parmesan
 
Opskrift:
Mel og salt sigtes ned i en røreskål. Lav en fordybing i midten. Det sammenpiskede æg og mælk tilsættes gradvist. Der røres til dejen er helt fri for klumper. Tilsæt olie og purløg. Dejen hviler tildækket i 20 min. 1 dl dej hældes i en kande og stilles til side. 2-3 spsk af den resterende dej hældes op på en lille pande der er let smurt med olie. Drej panden, så dejen fordeles jævnt. Steges ved middel varme i 1 min. Vendes og steges gylden på den anden side. Fortsæt på samme måde med resten af dejen. De færdige pandekager stbles og holdes varme under et rent klæde.

Champignonfyld:
Olien opvarmes på en pande og løget sauteres ved lav varme til det er blødt. tilsæt svampene og steg videre i 2-3 min. Fløden røres nu i sammen med salt, peber og ost. Lad fyldet køle af. De færdige pandekager lægges ud på en tallerken, en ad gangen. Læg 1 spsk champignonfyld på hver pandekage. Pensl kanterne med den tiloversblevne pandekagedej og fold dem sammen om fyldet. Fortsæt på denne måde til alle pandekagerne er fyldte. Hver enkelt pandekagepakke pensles let med dej og drysses med rasp. Bunden af en stor stegepande dækkes af olie. Opvarm olien og steg forsigtig de fylde pandekager på begge sider. De færdigstegte pandekager drypper af på fedtsugende papir.

Tips:

Raspen kan evt. blandes med en tredjedel fintrevet parmesan. Pandekagerne kan serveres som de er, eller måske med en god tomatsauce


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (2 stemmer)

Opskriften er vist 8497 gange,
og udskrevet 135 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Peter Pandekage Jensen   -  2010-07-24 15:58:10
Smager ligesom mit mellemnavn - jeg siger bare MUMS (:(: