Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

Minitærter med champignoner og ost

Minitærter med champignoner og ost, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 6 stk.

ForretterRet : Forretter - Snacks

Hovedingrediens : Svampe - Champignon

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Lissi Petersen

Indsendt :



Ingredienser:
40 g.smør
2 fedhvidløg - pressede
500 g.champignoner - i skiver
1 lille rød peber - finthakket
160 g.creme fraiche
3 tsk.grov sennep
65 g.fintrevet ost (evt. cheddar)
6 plader frossen butterdej
65 g.revet ost - til drys
1 æg - let sammenpisket
 


Opskrift:
Forvarm ovnen til ca. 200 grader. Pensl 2 bageplader med smør eller olie.

Smelt smørret på en stor pande. Tilsæt hvidløg og champignoner. Steg ved middel varme til svampene er møre og al væden er fordampet. Tag panden af blusset og afkøl. Den snittede røde peber røres i.

Bland cremefraiche, sennep og ost i en lille røreskål og rør omhyggeligt.

Udstik 12 cirkler med en diameter på 14 cm af den udrullede butterdej. Læg så ostemassen på de 6 cirkler, men efterlad en kant på ca. 1 cm. Fordel også champignonblandingen på de 6 cirkler. Drys den resterende ost over. Pensl kanterne med æg, og læg de sidste 6 cirkler ovenpå. Kanterne trykkes sammen med en gaffel. Til sidst pensles de små tærter med æg, og den sidste smule ost drysses på.

Læg forsigtigt tærterne over på bagepladen og bag i 20 min indtil de er smukt hævede og lysebrune.

Tips:

Forberedelsestid i alt: 40 min Tilberedning: 30 min
karakterer:
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.3    (3 stemmer)

Opskriften er vist 20054 gange,
og udskrevet 581 gange.
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Nfo  -  2014-01-18 20:24:49
Hej, Jeg vil høre om jeg kan lave en større portion og evt. fryse eller sætte dem på køl og opvarme dem i ovnen inden de serveres?

wic85  -  0000-00-00 00:00:00
de er rigtig gode, jeg forsøgte at komme lidt spinat i nogle af mine, og det var også bare kanont. men så skal man huske salt, og lidt ekstra hvis det er til spinat.