Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Majs-chowder

Majs-chowder, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 8 Pers.

SuppeRet : Suppe - Diverse supper

Hovedingrediens : Gryn / Korn - Løse majs

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Lissi Petersen

Indsendt :



Ingredienser:
90 g.smør
2 store løg - finthakkede
1 fedhvidløg - presset
2 tsk.spidskommenfrø
1 l.grønsagsbouillon
2 mellemstore kartofler i terne
500 g.majs
3 spsk.friskhakket persille
125 g.revet cheddar eller lign. ost
 salt
 friskkværnet sort peber
3 spsk.piskefløde (kan udelades)
2 spsk.klippet purløg (ved servering)
 
Opskrift:
Smelt smørret i en tykbundet gryde. Tilsæt de hakkede løg og lad dem simre ved middel varme i 5 min, eller til de er gyldne. Tilsæt hvidløg og spidskommen og lad det koge i 1 min under stadig omrøring. Tilsæt grønsagsbouillonen og bring den i kog. Kom kartoflerne i gryden og skru ned for varmen. Lad suppen simre uden låg i 10 min.

Tilsæt nu majskerne og persille, og lad suppen småkoge i 10 min igen. Vend så forsigtigt den revne ost og fløden i, og smag til med salt og peber. Rør omhyggeligt ved svag varme til osten er smeltet.

Serveres omgående, drysset med klippet purløg.

Tips:

Forberedelsestid i alt: 15 min
Tilberedning: 30 min


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)

Opskriften er vist 10656 gange,
og udskrevet 141 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu