Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Kartoffel-curry med ærter

Kartoffel-curry med ærter, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

Diverse TilbehørRet : Diverse Tilbehør - Kartoffel Tilbehør

Hovedingrediens : Rodfrugter - Kartofler

Oprindelsesland : Indien - Indisk - Indiske

Indien - Indisk - IndiskeIndsendt af : Lissi Petersen

Indsendt :





Ingredienser:
750 g.kartofler - skrællede
2 tsk.sennepsfrø
2 spsk.ghee eller olie
2 løg - i ringe
2 fedhvidløg - pressede
2 tsk.frisk og revet ingefær
1 tsk.gurkemeje
 salt
 peber
0.5 tsk.chilipulver
1 tsk.stødt spidskommen
1 tsk.garam masala
1.5 dl.vand
100 g.ærter
2 tsk.frisk mynte- hakket
 


Opskrift:

Kartoflerne skæres i store tern. Sennepsfrøene ristes på en tør pande til de begynder at poppe. Tilsæt ghee, løg, hvidløg og ingefær og sauter det under omrøring til løget er blødt. Tilsæt gurkemeje, salt, peber, chili, spidskommen, garam masala og kartoffeltern. Rør til kartoflerne er helt dækket til af krydderier. Tilsæt nu vandet. Retten småkoger under låg i 15-20 min, eller til kartoflerne er netop møre. Nu blandes ærterne i, og retten koger idere i 3-5 min eller til al væden er opsuget. Den friske mynte røres i, og curry'en serveres brændvarm.

Tips:

Forberedelsestid i alt: 20 min Tilberedning: 35 min




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)

Opskriften er vist 13250 gange,
og udskrevet 213 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu