Kartoffel-curry med ærter

Kartoffel-curry med ærter, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

Diverse TilbehørRet : Diverse Tilbehør - Kartoffel Tilbehør

Hovedingrediens : Rodfrugter - Kartofler

Oprindelsesland : Indien

IndienIndsendt af : Lissi Petersen

Indsendt :



Ingredienser:
750 g.kartofler - skrællede
2 tsk.sennepsfrø
2 spsk.ghee eller olie
2 løg - i ringe
2 fedhvidløg - pressede
2 tsk.frisk og revet ingefær
1 tsk.gurkemeje
 salt
 peber
0.5 tsk.chilipulver
1 tsk.stødt spidskommen
1 tsk.garam masala
1.5 dl.vand
100 g.ærter
2 tsk.frisk mynte- hakket
 
Opskrift:
Kartoflerne skæres i store tern. Sennepsfrøene ristes på en tør pande til de begynder at poppe. Tilsæt ghee, løg, hvidløg og ingefær og sauter det under omrøring til løget er blødt. Tilsæt gurkemeje, salt, peber, chili, spidskommen, garam masala og kartoffeltern. Rør til kartoflerne er helt dækket til af krydderier. Tilsæt nu vandet. Retten småkoger under låg i 15-20 min, eller til kartoflerne er netop møre. Nu blandes ærterne i, og retten koger idere i 3-5 min eller til al væden er opsuget. Den friske mynte røres i, og curry'en serveres brændvarm.

Tips:

Forberedelsestid i alt: 20 min Tilberedning: 35 min


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)

Opskriften er vist 14953 gange,
og udskrevet 259 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu