Bagte kartoffelskaller

Bagte kartoffelskaller, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

Diverse TilbehørRet : Diverse Tilbehør - Kartoffel Tilbehør

Hovedingrediens : Rodfrugter - Kartofler

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Iben

Indsendt :     

Ingredienser:
 Bagekartofler
 Smør
 Salt
 Persille
 
Opskrift:
Vask bagekartoflerne grundigt. Kog dem hele til de er møre. Skær dem over på langs og derefter over på midten. Tag kødet ud af kartoflen, så der stadig hænger sidder lidt kød ved. Læg dem først på en bageplade m. bagepapir m. skallen opad. Pensl dem med smør og drys med salt. Bag dem i ovnen i ca. 8 min. v. 200 grader. Tag dem ud, vend dem, pensl dem igen med smør, drys med salt og hakket persille og sæt dem igen i ovnen i ca. 8 min. ved 200 grader. Tages ud når de er tilpas sprøde i kanten.

Tips:

Serveres til alt slags kød. Et rigtig lækkert alternativ til den almindelige kartoffel.





karakterer:
Opskriften er vist 18496 gange,
og udskrevet 161 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (5 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu