Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Tyrkisk gulerodssalat

Tyrkisk gulerodssalat, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

SalatRet : Salat - Salater

Hovedingrediens : Rodfrugter - Gulerødder

Oprindelsesland : Tyrkiet

TyrkietIndsendt :



Ingredienser:
4-6 store gulerødder
2 dl.sødmælksyoghurt
3 spsk.olivenolie
 salt
 peber
0.5-1 fedhvidløg
 
 Pynt:
 græskarkerner
 
Opskrift:
Skræl og riv gulerødderne groft. Varm olivenolien op på en pande, og varm gulerødderne heri et par minutter. De skal ikke stege, men blot få smag og varme. Tag dem af varmen og bland dem med yoghurt, krydderier og hvidløg. Salaten bliver lidt tynd i det. Det skal den være, men hvis man foretrækker en fastere salat, kan man bruge græsk yoghurt. Lad salaten trække mindst en halv time i køleskabet.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (5 stemmer)

Opskriften er vist 12923 gange,
og udskrevet 362 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu