Tyrkisk gulerodssalat

Tyrkisk gulerodssalat, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

SalaterRet : Salater - Salater

Hovedingrediens : Rodfrugter - Gulerødder

Oprindelsesland : Tyrkiet

TyrkietIndsendt :      Red :

Ingredienser:
4-6 store gulerødder
2 dl.sødmælksyoghurt
3 spsk.olivenolie
 salt
 peber
0.5-1 fedhvidløg
 
 Pynt:
 græskarkerner
 
Opskrift:
Skræl og riv gulerødderne groft. Varm olivenolien op på en pande, og varm gulerødderne heri et par minutter. De skal ikke stege, men blot få smag og varme. Tag dem af varmen og bland dem med yoghurt, krydderier og hvidløg. Salaten bliver lidt tynd i det. Det skal den være, men hvis man foretrækker en fastere salat, kan man bruge græsk yoghurt. Lad salaten trække mindst en halv time i køleskabet.





karakterer:
Opskriften er vist 14086 gange,
og udskrevet 391 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (5 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu