Havreboller

Havreboller, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Portion 1 Portion
Brød boller kiksRet : Brød boller kiks - Diverse boller

Hovedingrediens : Gryn / Korn - Havregryn

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
150 gram Havregryn, finvalsede 1 tsk. 1.5 gram
1 spsk. 5 gram
1 dl. 30 gram
7 dl. Vand 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
50 gram Gær, frisk
2 tsk. Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
1.5 tsk. Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 85 gram
1.5 tsk. Olie solsikke/vindruekerne 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram

200 gram Hytteost. 20+
750 gram Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

   
Opskrift:
Gryn og lunkent vand trækker i 15 min. Derefter tilsættes gær, salt, sukker, olie og ost Mel tilsættes lidt af gangen Hæves 1 time tildækket Bages ved 200 gr. i tyve minutter.

Som almindelige boller eller som sandwichboller med pålæg.





karakterer:
Opskriften er vist 26789 gange,
og udskrevet 574 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.1    (4 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Energi:
KJ total 14860 (3538 kcal)
KJ pr. Portion 14860 (3538 kcal)
Vægt ialt 1871 gram
Vægt pr. Portion 1871 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 794 KJ (189 kcal)
Protein 6.4 gram
Fedt 2.2 gram
Kulhydrat 36.8 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2005-01-01 01:01:01
Kanon gode boller, der skal bare bruges meget mere mel end der er opgivet i opskriften.