Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

Rabarbertiramisu - Rabarber tiramisu

Rabarbertiramisu - Rabarber tiramisu, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

Kold DessertRet : Kold Dessert - Hjemmelavet is

Hovedingrediens : Frugt - Rabarber

Oprindelsesland : Italien

ItalienIndsendt :



Ingredienser:
500 g.rabarber
25 g.sukker
10 spsk.cremelikør
2 dl.piskefløde
2 spsk.sukker
150 g.mascarpone
1 pakkeLadyfingers
 


Opskrift:
skyl rabarberne og snit dem i stykker. Put dem i en gryde med vand og sukkeret, kog det og rør det til mos. Køl det af og rør 2 spsk cremelikør deri. Pisk fløden stiv med sukkeret(de 2 spsk) Rør 2 spsk cremelikør i mascarponen og bland det med pisket fløde. I bunden af en skål, lægges et lag ladyfingers efter disse har trukket det sidste likør. Efterfølgende fordeles et lag af halv rabarbermos og mascarponeblanding. Derpå et lag ladyfingers og derpå mascarponeblanding som dækkes med resten af rabarbermosen. Sæt tiramisuen i køleskabet og lad det køle af i ca 2 timer
karakterer:
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.2    (3 stemmer)

Opskriften er vist 19537 gange,
og udskrevet 681 gange.
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Pia  -  2007-06-16 00:04:07
Med cremelikør menes formodentlig Creme de cassis. Det er i hvert fald, hvad jeg har læst mig til i andre opskrifter på forskellige sprog.

zaida piantini  -  2007-04-23 13:14:59
til hvor mange personer er det/hvad er din portion storrelse?