Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Pighvar farseret med Valrhona ­ serveret med cappuccino­skum

Pighvar farseret med Valrhona ­ serveret med cappuccino­skum, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Hovedretter med fisk

Hovedingrediens : FladFisk - Pighvar - Pigvar

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
1 pighvar
1 æg
1 dl.fløde
10 g.mørk chokolade
1 skorzonerod
1 gulerod
1 dl.fløde
1 dl.hvidvin
 fiskefond (skroget fra pighvar)
2 dl.hvidvin
 lidtvand
 resterne af det grønne samt lidt rodurt
1 dl.fiskefond
1 dl.fløde
1 stk.rigtig go´ kaffe
 brun farin
 salt
 peber
 
 Tilbehør kartoffeltree:
125 g.marcipan
0.5 dl.mælk
0.5 dl.æggehvider
35 g.flormelis
65 g.hvid chokolade
125 g.creme fraiche 38%
0.5 dl.fløde
 skal fra appelsin
100 g.hindbær
50 g.sukker
 
Opskrift:
Pighvaren udskæres i fire flotte fileter. De store fileter skæres til og gemmes. Fiskekødet og de to små fileter blendes sammen med æg, fløde og den knuste chokolade samt salt og peber. Fordel farsen på pighvarfileterne, og så er de klar til at gå i ovnen i 8 min. ved 200 grader. Fiskefond og fløde koges ned, og kaffen tilsættes. Saucen smages til med brun farin, salt og peber. Lige inden servering skummes saucen op til cappuccino. Rod-urterne renses og skæres i tynde strimler og koges sammen med fløde og hvidvin i ca. 10 min på en pande. Vælg selv en kartoffel efter egen smag. Marcipan røres til grød med mælk; den må ikke klumpe. Æggehvider og flormelis piskes stift i mellemtiden. Marcipanmasse og de stift piskede æggehvider vendes sammen. Herefter smøres massen ud på en bageplade med en palet. Fragilité bages i ovnen i ovnen ved 8-10 min. ved 200 grader. Fløden varmes op, og den hvide chokolade smeltes med. Creme fraiche og skallen fra appelsinen vendes ved. Appelsin og den afkølede chokolade masse vendes sammen og sættes i køleskabet, til det har sat sig. Hindbær og sukker koges sammen og sigtes til en pæn coulis. Når coulisen er afkølet, bruges den til at marmorere chokolademoussen.

Chokoladecremen smøres på fragilité-bunden. Bunden rulles til roulade og sættes i køleskabet. Fragilitéen kan udskæres til et højt flot tårn og pyntes med coulis og bær.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)

Opskriften er vist 7238 gange,
og udskrevet 124 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu