Cremet champignonsuppe

Cremet champignonsuppe, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

SuppeRet : Suppe - Diverse supper

Hovedingrediens : Svampe - Champignon

Oprindelsesland : Bulgarien

BulgarienIndsendt :      Red:


Ingredienser:
500 g.friske champignon
1 stor håndfuld nudler
1-2 bouillonterning, grøntsag
2 spsk.smør
2 spsk.hvedemel
5 dl.mælk
5 dl.kogende vand
0.5-1 citron saften heraf
2-3 spsk.frisk hakket persille
 
Opskrift:
Smelt smørret i en gryde. Put melet i og lad det riste i ca. 3 min til det er gyldent. Tilføj det kogende vand lidt efter lidt under omrøring. Tilføj mælken og Bouillonterning.

Put de rensede champignonerne i, evt. skåret i halve hvis de er store. Kog i ca. 10 min. eller til champignonerne er kogte men ikke bløde.

Tilføj nudlerne og kog til de er kogte, (læs på pakken). Tag gryden af varmen og tilføj den friske citronsaft og den hakkede persille. Smag til med salt og peber.

Hertil kan serveres ristet lyst brød. Hvis suppen er for tyk kan man tilføje lidt mælk.


karakterer:
Opskriften er vist 36848 gange,
og udskrevet 781 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.2    (18 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -  2011-09-15 19:57:12
Giver Bjørn ret!

Lone Nedergaard  -  2010-03-19 10:58:24
Citron giver netop denne crenmede suppe lidt kant :)sammen med økologisk grønsagsbulillon og thiese sødmælk - mums :)

Bjørn Bjørnkvist  -  2009-12-01 11:41:26
Smag på suppen før I kommer citron i. Hvis I kan lide smagen, så lad være med at komme citron i - det ødelægger suppen.