Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Timbaler af pighvar og grønne asparges

Timbaler af pighvar og grønne asparges, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 6 Portioner

ForretterRet : Forretter - Forretter

Hovedingrediens : FladFisk - Pighvar - Pigvar

Ukendt oprindelseslandKilde : Augustenborgs opskriftsamling

Indsendt :



Ingredienser:
400 g.grønne asparges
150 g.pighvarfilet
1 æg
1 æggeblomme
1 dl.sødmælk
1.5 dl.piskefløde
 Kørvel
 Salt
 peber
 
 Sauce:
2 dl.hvidvin
2 spsk.piskefløde
40 g.smør
2-3 rosa grape fileterne heraf
1 rosa grape Saften heraf
 
Opskrift:
Skær den nederste del af aspargesene fra. Kog dem ca. 4 minutter i letsaltet vand. Tag dem op og kom dem direkte i koldt vand et par minutter. Skær 12 aspargeshoveder fra til garniture.

Skær pighvarfileten i mindre stykker og blend den med salt, æg og æggeblomme. Blend asparges, kørvel, mælk og piskefløde hurtigt i nævnte rækkefølge. Smag moussen til med salt og peber. Kom den i en stor eller flere mindre portionsforme. Bag i vandbad (ved 160 grader), dækket med folie, ca. 30 minutter for den store form. Ca. 15 minutter, hvis man vælger små portionsforme. Moussen skal være fast.

Sauce:
Kog hvidvin og citrussaften lidt ind. Kom fløden i gryden og kog igennem. Tag den fra varmen og pisk koldt smør i. Vend tvedelte aspargeshoveder og grapefileter i saucen. Anret sammen med aspargestimbalerne.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)

Opskriften er vist 10005 gange,
og udskrevet 201 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu