Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

Pighvar med pesto og saltmarinerede urter

Pighvar med pesto og saltmarinerede urter, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

ForretterRet : Forretter - Forretter med fisk og skaldyr

Hovedingrediens : FladFisk - Pighvar - Pigvar

Ukendt oprindelseslandKilde : Augustenborgs opskriftsamling

Indsendt :



Ingredienser:
400 g.pighvarfilet uden skind og ben
1.5-2 dl.hvidvin
 
 Saltmarinerede urter:
100 g.kinaradise
100 g.porre
1 rødløg
100 g.agurk
 salt
 
 Pesto:
1 dl.olivenolie (jomfru)
 purløg
 persille
2 håndfulde basilikum
 
Opskrift:
De rensede pighvarfileter lægges i en kasserolle, hvidvinen hældes over. Pighvar bringes i kog over svag varme, når hvidvinen koger op slukkes der for varmen. Lad pighvarren trække til lagen er kold

Kinaradise, porre og agurk skæres julienne (dvs. strimler i tændstiktykkelse), rødløget skæres i tynde ringe. Urterne lægges i en skål og drysses med salt. Hæld vand ved så det netop dækker. Urterne skal trække i lagen i min 2 timer. Derefter tages urterne op - saltlagen skal presse ud f.eks. i et viskestykke.

Pestoen:
Basilikum, purløg og persille blendes med olivenolien. Smag til med salt og peber.

Servering :
Arranger urterne på tallerknerne fordel fisken herpå. Pestoen fordeles uden om fisken.

karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.3    (3 stemmer)

Opskriften er vist 12554 gange,
og udskrevet 271 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu