Kommentarer
Vivi hellmuth - 2018-04-14 10:26:58 Havde meget svært ved at bibeholde fyldet inden i kødet. Da jeg skulle skære dem, var fyldet stort set væk 😢 Synes jeg fulgte opskriften, men for meget arbejde, når det så ikke lykkedes. Men det smagte godt 😋
Beth - 2016-05-31 10:25:28 Smager dejligt. Jeg brugte en stilk blegselleri i stedet for champignon. (Det var hvad mit køleskab bød på den dag). Sovs: med vildtbouillon og ribsgele. Grønsager som på billedet.
BONDE - Fredericia - 2011-10-30 16:12:26 Super god påskrift !! Lidt rodfrugter ved siden af mums...
Conny - 2011-02-26 02:14:12 Til Anne
Brug langtidsholdbar mælk, det jævner på samme måde som fløde, der er bare kun 1/4 del "fedt" i. Nemt og smager rigtigt godt med diverse krydderier tilsat (vendt omkring mørbraden, inden stegning på panden - max 2 min. på 3-4 sider og kog panden af med langtidsholdbar mæl - det tykner sovsen langt bedre. Mørbradden bliver dejlig rosa og blød
- 2009-07-30 20:18:05 rigtig lækker ret - jeg brugte også maizena og fløde i stedet for creme fraiche, med et lækkert resultat...
Martin - 2009-02-04 19:23:30 Brug buko friskost med persille og hvidløg istedet for smør = spar fedt og smager meget bedre
- 2009-02-02 14:08:14 I stedet for at skære mørbraden op, kan man presse enden af en trægrydeske igennem mørbraden så skal den ikke snøres sammen der er kun hul i den ene ende.
mama4 - 2008-12-20 01:02:48 MUMS!!
Top karakter herfra.
- tilføje porrer i skiver som jeg opvarmede sammen med boullionen, og lagde det ved kødet, i det sidste tid i ovnen.
Og Ovnstegte kartofler passede rigtigt godt til
Anne - 2008-06-14 14:37:59 Det lykkedes ikke mig at få sovsen til at smage godt, når der blev brugt creme fraice. Jeg holder på fløde i stedet...
Laura - 2007-12-30 09:25:43 Tak for en god opskrift!
mig - 2007-03-21 13:05:20 super god og lækker ret
Frede Engell-Hansen - 2006-12-09 20:25:44 Et rigtigt festmåltid,prøv med ovnstegte kartoffelbåde,kartoflerne ca 60 min. kartofler og mørbrad på samme rist i ovnen
- 0000-00-00 00:00:00 Brug kalkunbryst drop cremefraicen og brug vand og mel = spar fedtstof
grete - 0000-00-00 00:00:00 kom lidt kogte ris sammen med champignonerne og skær mørbraden lidt ekstra ud, det er lækkert med ris til
jesper - 0000-00-00 00:00:00 Gode med spaghetti til
|