Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Hvidløgsrejer II

Hvidløgsrejer II, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

ForretterRet : Forretter - Forretter med fisk og skaldyr

Hovedingrediens : Rejer - Diverse rejer

Højtid: Pinse

Ukendt oprindelseslandIndsendt :


Hvidløgsrejer II, billede 4 Hvidløgsrejer II, billede 1 Hvidløgsrejer II, billede 2 Hvidløgsrejer II, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
 Salt
 Peber
2 fedhvidløg
1 bdt.persille
3 spsk.smør
200 g.cherrytomater
1 kvistrosmarin
600 g.rå tigerrejer med skal
 


Opskrift:

Forvarm ovnen til 200 C alm. ovn (varmluft: 180).

Rejerne pilles. Husk at fjerne den mørke tarm. Pil hvidløget, skyl persillen og hak begge dele. Skyl tomaterne og halvér dem.

Smelt smørret i en pande. Steg rejehalerne på begge sider 1-2 minutter. Læg dem i et ovnfast fad.

Bland hvidløg, tomater og krydderurterne med rejerne. Dryp med det varme smør og giv det hele 8 minutter i ovnen.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.4    (25 stemmer)

Opskriften er vist 82291 gange,
og udskrevet 1938 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

  -  2014-01-18 14:11:06
Kan man lave den dagen får og såi ovnen ? Tænker at bruge den til konfirmation


Trine Christensen  -  2013-08-23 19:51:15
er der nogen der kan svare mig på hvorfor man tilbeder rejer med hale skalen på?


Louise  -  2009-11-11 21:05:57
Det lyder rigtig lækkert. Hvad sserveres retten med? Kun brød eller....?


Caroline-mus  -  2008-07-01 20:03:59
Jeg smagte retten og den smagte virkelig godt!


Per  -  2008-03-12 09:22:01
Der står de skal have 8 minutter mere, mon ikke det er i ovnen


Lis Allermand  -  2008-03-12 09:07:20
Hvor lang tid skal det have i ovnen


Anders Dalgaard  -  0000-00-00 00:00:00
Den er nem og lækker... lige til en lille snak før middagen... men som Bo sagde! HUSH at købe nogen ordentlige rejer!


Anne Sørensen  -  0000-00-00 00:00:00
Jeg er helt vild med denne opskrift den er let og hurtig at lave... lige noget jeg har brug for...


Bo Rasmussen  -  0000-00-00 00:00:00
Den her er bare for nem og det smager vildt godt. Husk at købe nogen ordentlige rejer...