Hvidløgsrejer

Hvidløgsrejer, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

ForretterRet : Forretter - Forretter med fisk og skaldyr

Hovedingrediens : Rejer - Diverse rejer

HøjtidPinse

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :
Hvidløgsrejer, billede 4 Hvidløgsrejer, billede 1 Hvidløgsrejer, billede 2 Hvidløgsrejer, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
 Salt
 Peber
2 fedhvidløg
1 bdt.persille
3 spsk.smør
200 g.cherrytomater
1 kvistrosmarin
600 g.rå tigerrejer med skal
 
Opskrift:
Forvarm ovnen til 200 C alm. ovn (varmluft: 180).

Rejerne pilles. Husk at fjerne den mørke tarm. Pil hvidløget, skyl persillen og hak begge dele. Skyl tomaterne og halvér dem.

Smelt smørret i en pande. Steg rejehalerne på begge sider 1-2 minutter. Læg dem i et ovnfast fad.

Bland hvidløg, tomater og krydderurterne med rejerne. Dryp med det varme smør og giv det hele 8 minutter i ovnen.





karakterer:
Opskriften er vist 100084 gange,
og udskrevet 2042 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.4    (26 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2014-01-18 14:11:06
Kan man lave den dagen får og såi ovnen ? Tænker at bruge den til konfirmation

  -   2013-08-23 19:51:15
er der nogen der kan svare mig på hvorfor man tilbeder rejer med hale skalen på?

  -   2009-11-11 21:05:57
Det lyder rigtig lækkert. Hvad sserveres retten med? Kun brød eller....?

  -   2008-07-01 20:03:59
Jeg smagte retten og den smagte virkelig godt!

  -   2008-03-12 09:22:01
Der står de skal have 8 minutter mere, mon ikke det er i ovnen

  -   2008-03-12 09:07:20
Hvor lang tid skal det have i ovnen

  -   2005-01-01 01:01:01
Den er nem og lækker... lige til en lille snak før middagen... men som Bo sagde! HUSH at købe nogen ordentlige rejer!

  -   2005-01-01 01:01:01
Jeg er helt vild med denne opskrift den er let og hurtig at lave... lige noget jeg har brug for...

  -   2005-01-01 01:01:01
Den her er bare for nem og det smager vildt godt. Husk at købe nogen ordentlige rejer...