Hvidløgsrejer
Hovedingrediens : Rejer - Diverse rejer Højtid: Pinse Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Forvarm ovnen til 200 C alm. ovn (varmluft: 180).
Rejerne pilles. Husk at fjerne den mørke tarm. Pil hvidløget, skyl persillen og hak begge dele. Skyl tomaterne og halvér dem. Smelt smørret i en pande. Steg rejehalerne på begge sider 1-2 minutter. Læg dem i et ovnfast fad. Bland hvidløg, tomater og krydderurterne med rejerne. Dryp med det varme smør og giv det hele 8 minutter i ovnen. |
|
Opskriften er vist 100084 gange,
og udskrevet 2042 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.4 (26 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2014-01-18 14:11:06 Kan man lave den dagen får og såi ovnen ? Tænker at bruge den til konfirmation Trine Christensen - 2013-08-23 19:51:15 er der nogen der kan svare mig på hvorfor man tilbeder rejer med hale skalen på? Louise - 2009-11-11 21:05:57 Det lyder rigtig lækkert. Hvad sserveres retten med? Kun brød eller....? Caroline-mus - 2008-07-01 20:03:59 Jeg smagte retten og den smagte virkelig godt! Per - 2008-03-12 09:22:01 Der står de skal have 8 minutter mere, mon ikke det er i ovnen Lis Allermand - 2008-03-12 09:07:20 Hvor lang tid skal det have i ovnen Anders Dalgaard - 2005-01-01 01:01:01 Den er nem og lækker... lige til en lille snak før middagen... men som Bo sagde! HUSH at købe nogen ordentlige rejer! Anne Sørensen - 2005-01-01 01:01:01 Jeg er helt vild med denne opskrift den er let og hurtig at lave... lige noget jeg har brug for... Bo Rasmussen - 2005-01-01 01:01:01 Den her er bare for nem og det smager vildt godt. Husk at købe nogen ordentlige rejer... |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne