Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Kogt oksebryst med sursød sovs

Kogt oksebryst med sursød sovs, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - GrydeSteg - GrydeStege

Hovedingrediens : Oksekød - Oksebryst

Ukendt oprindelseslandIndsendt :


Kogt oksebryst med sursød sovs, billede 4 Kogt oksebryst med sursød sovs, billede 1 Kogt oksebryst med sursød sovs, billede 2 Kogt oksebryst med sursød sovs, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
1000 g.oksebryst
15 dl.vand
4 porrer
 salt
10 helesorte peberkorn
8 mellemstoregulerødder
400 g.kartofler
1 dl.fedt fra suppen
75 g.hvedemel
1/2-1 dl.eddike
1 dl.sukker
 
 


Opskrift:

Bring vandet i kog og kom kødet i. Inden det begynder at koge igen, skal det lige skummes for det grums (æggehvidestoffer), som samler sig på toppen.

Skær toppen af porrerne og skyl dem grundigt. Kom dem i gryden til kødet sammen med salt og peberkorn. Lad kødet koge sagte i 1 1/2 time.

Skræl gulerødder og kartofler og kom dem i gryden sammen med de rengjorte porrer og lad dem koge med de sidste 30 min.

Sovs:
Skum fedtet fra suppen og bag det sammen med melet i en gryde. Kom eddike og sukker i. Lad det bage sammen under omrøring, inden det spædes med suppen lidt efter lidt, indtil sovsen har en passende konsistens. Smag til.

Server kødet i skiver sammen med grøntsager og sovs.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.2    (18 stemmer)

Opskriften er vist 103756 gange,
og udskrevet 3465 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

  -  2016-10-29 19:40:10
Alt dette ved jeg , men sovsen som prikken ,en opskrift på denne .


Annette   -  2016-01-26 19:23:38
Utrolig dejlig ret som er nem at lave. Da jeg lavede retten kom jeg en grøntsagsbouillon i og et løg kogte sammen med grøntsagerne.


Jane  -  2012-08-22 06:38:06
Skøn sovs, præcis som jeg husker den som barn. Og kødet smager bare godt til