Bland alle ingredienserne til marinaden i en skål. Prik kyllingelårene med en gaffel. Bland dem i marinaden og lad dem trækker heri i 12 - 24 timer i køleskabet. Lad overkydende marinade dryppe af, og grill kyllingelårene under en forvarmet grill i 25 minutter. Vend dem jævnligt, så de ikke bliver sorte. Serveres rygende varme med masser af servietter til.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 2.3
(2 stemmer)
Opskriften er vist 11668 gange, og udskrevet 149 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider