Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Chilensk linsesuppe

Chilensk linsesuppe, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

SuppeRet : Suppe - Diverse supper

Hovedingrediens : Bælgplanter - Røde linser

Oprindelsesland : Chile

ChileIndsendt :





Ingredienser:
4 dl.røde linser
1 løg
3 fedhvidløg
1 spsk.olie
0.5 tsk.salt
14 dl.vand
4 æg
4 skiverfransbrød
 Parmasanost
 


Opskrift:

Hak løg og hivdløg fint. Varm olien i en gryde og svits løgene uden de bliver brune. Hæld linserne i og rør godt. Hæld vand på og lad det koge til linserne er møre (ca. 10 min.). Smag til med salt. Kog æggene i 4 minutter. Rist brødskiverne og skær dem i terninger. Læg ½ - 1 æg i hver tallerken og mos med en gaffel. Drys brrødterningerne over og server suppen med reven ost.

Parmasaosten kan skiftes ud med reven emmenthaler.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
1.6    (51 stemmer)

Opskriften er vist 31162 gange,
og udskrevet 637 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

  -  2012-01-06 18:22:13
Smager ikke af meget. Ægget skal koge længere for at kunne pilles. I hele taget en underlig ret . Vh Kirsten Elley


Cidá  -  0000-00-00 00:00:00
Kanon god! hele min familie elskdede den