Chilensk linsesuppe

Chilensk linsesuppe, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

SuppeRet : Suppe - Diverse supper

Hovedingrediens : Bælgplanter - Røde linser

Oprindelsesland : Chile

ChileIndsendt :      Red :

Ingredienser:
4 dl.røde linser
1 løg
3 fedhvidløg
1 spsk.olie
0.5 tsk.salt
14 dl.vand
4 æg
4 skiverfransbrød
 parmesanost
 
Opskrift:
Hak løg og hvidløg fint. Varm olien i en gryde og svits løgene uden de bliver brune. Hæld linserne i og rør godt. Hæld vand på og lad det koge til linserne er møre (ca. 10 min.). Smag til med salt. Kog æggene i 4 minutter. Rist brødskiverne og skær dem i terninger. Læg ½ - 1 æg i hver tallerken og mos med en gaffel. Drys brødterningerne over og server suppen med reven ost.

Parmesanosten kan skiftes ud med reven emmentaler.





karakterer:
Opskriften er vist 34645 gange,
og udskrevet 702 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
1.6    (51 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2012-01-06 18:22:13
Smager ikke af meget. Ægget skal koge længere for at kunne pilles. I hele taget en underlig ret . Vh Kirsten Elley

  -   2005-01-01 01:01:01
Kanon god! hele min familie elskdede den