Salattallerken med kyllingelår

Salattallerken med kyllingelår, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

SalaterRet : Salater - FjerkræSalat

Hovedingrediens : Kylling - Kyllingelår (diverse)

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
8-12 kyllingelår
1 spsk.honning (f.eks. acaciehonning)
1 spsk.soja
1-2 courgetter
4 gulerødder
1 agurk
1 ds.mandariner eller ananas i stykker
1 stort rødløg
2 dl.Cheasy A38
0.5 spsk.(oliven) olie
3 cm.frisk ingefær
1 citron revet skal heraf
 flydende honning eller sukker
 kværnet peber
 
 Tilbehør:
 brød
 
Opskrift:
Tør kyllingelårene og læg dem tæt i et ovnfast fad og drys let med salt (hvis de er frosne behøver de ikke være tøet op først, men beregn længere stegetid).

Pisk honning og soja sammen og hæld det over. Steg lårene midt i en 180 grader varm ovn ca. 45 minutter. Vend dem af og til og dryp marinaden op over. Grill dem evt. lige til sidst, så overfladen bliver flot brun.

Vask courgetterne og skræl gulerødderne. Riv dem groft hver for sig. En foodprocessor med rivejern er god. Skær agurken i tynde stave og hak løget fint. Fordel grøntsagerne på 4 tallerkener sammen med de afdryppede mandariner.

Skræl ingefæren og riv den fint. Pisk A38 med olie og smag til med ingefær, citronskal, honning og peber. Server den til salaten og pynt med løg og citronskal.

Giv kylling og brød til.





karakterer:
Opskriften er vist 8437 gange,
og udskrevet 136 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu