Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Salattallerken med kyllingelår

Salattallerken med kyllingelår, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

SalatRet : Salat - FjerkræSalat

Hovedingrediens : Kylling - Kyllingelår (diverse)

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
8-12 kyllingelår
1 spsk.honning (f.eks. acaciehonning)
1 spsk.soja
1-2 courgetter
4 gulerødder
1 agurk
1 ds.mandariner eller ananas i stykker
1 stort rødløg
2 dl.Cheasy A 38
0.5 spsk.(oliven) olie
3 cm.frisk ingefær
1 citron revet skal heraf
 flydende honning eller sukker
 kværnet peber
 
 Tilbehør:
 brød
 
Opskrift:
Tør kyllingelårene og læg dem tæt i et ovnfast fad og drys let med salt (hvis de er frosne behøver de ikke være tøet op først, men beregn længere stegetid). Pisk honning og soja sammen og hæld det over. Steg lårene midt i en 180 grader varm ovn ca. 45 minutter. Vend dem af og til og dryp marinaden op over. Grill dem evt. lige til sidst, så overfladen bliver flot brun. Vask courgetterne og skræl gulerødderne. Riv dem groft hver for sig. En food- processor med rivejern er god. Skær agurken i tynde stave og hak løget fint. Fordel grøntsagerne på 4 tallerkener sammen med de afdryppede mandariner. Skræl ingefæren og riv den fint. Pisk A 38 med olie og smag til med ingefær, citronskal, honning og peber. Server den til salaten og pynt med løg og citronskal. Giv kylling og brød til.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)

Opskriften er vist 7476 gange,
og udskrevet 108 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu