Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Jomfruhummerhalesoufflé 02

Jomfruhummerhalesoufflé 02, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

ForretterRet : Forretter - Forretter med fisk og skaldyr

Hovedingrediens : Hummer - Jomfruhummerhaler

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt af : Claus

Indsendt :



Ingredienser:
1000 g.jomfruhummerhaler
2 ps.ris
1 ds.asparges
4 æggehvider
200 g.mayonnaise
1 tsk.sennep
 eddike
 salt
 peber
 
Opskrift:
2 poser ris koges og kommes i 2 ildfaste fade. Herover hældes 1 ds. asparges + væde. Hummerhalerne ristes i karry og smør og lægges over aspargesen. Æggehviderne piskes stive. 200 g mayonnaise røres med 1 tsk. sennep og lidt eddike og blandes med hviderne. Denne blanding fordeles over de 2 fade. Det hele bages i ovnen ved 225 grader i ca. 20 min. til de er pænt gyldne. SPISES STRAKS!!!


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.8    (4 stemmer)

Opskriften er vist 10001 gange,
og udskrevet 151 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu