Jomfruhummerhalesoufflé 02

Jomfruhummerhalesoufflé 02, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

ForretterRet : Forretter - Forretter med fisk og skaldyr

Hovedingrediens : Hummer - Jomfruhummerhaler

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt af : Claus

Indsendt :     

Ingredienser:
1000 g.jomfruhummerhaler
2 ps.ris
1 ds.asparges
4 æggehvider
200 g.mayonnaise
1 tsk.sennep
 eddike
 salt
 peber
 
Opskrift:
2 poser ris koges og kommes i 2 ildfaste fade. Herover hældes 1 ds. asparges + væde. Hummerhalerne ristes i karry og smør og lægges over aspargesen. Æggehviderne piskes stive. 200 g mayonnaise røres med 1 tsk. sennep og lidt eddike og blandes med hviderne. Denne blanding fordeles over de 2 fade. Det hele bages i ovnen ved 225 grader i ca. 20 min. til de er pænt gyldne. SPISES STRAKS!!!





karakterer:
Opskriften er vist 11988 gange,
og udskrevet 174 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.8    (4 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu