Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Bosnisk Kirsebærkage

Bosnisk Kirsebærkage, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

KagerRet : Kager - Kager - Diverse

Hovedingrediens : Bær - Kirsebær

Oprindelsesland : Bosnien Hercegovina

Bosnien HercegovinaIndsendt :



Ingredienser:
3 plader fillodej
 
 Fyld:
1.5 spsk.smør/olimargarine
400 g.kirsebær uden sten
2 spsk.rasp
1 spsk.sukker
2 tsk.sød strø eller 3 spsk perfectstrø
 
 Pynt:
1 spsk.flormelis
 
Opskrift:
2 af dejpladerne pensles med 1 spsk smeltet smør/olimargarine. de 3 plader fillodej lægges i 3 lag med smeltet smør imellem(som en lagkage) kirsebær og rasp fordeles på dejen. sukker og sødemiddel drysses ligeledes på. dejen rulles sammen som en roulade og sættes på en bageplade med bagepapir. resten af smøret smeltes og pensles på fillodejen. rouladen bages ved 150 grader på nedderste rille i ovnen i ca 25 min. når kagen er skåret ud drysses den med sigtet flormelis.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.4    (22 stemmer)

Opskriften er vist 21931 gange,
og udskrevet 255 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

  -  2011-05-30 23:34:45
hvad er sød strø?

Chi  -  2008-07-26 01:35:53
Jeg har lidt svært ved at tro på at "Sød strø" er bosnisk? o.0

vigge  -  2007-06-13 12:19:51
den er god rigtig god Ses