forskellige rodfrugter f.eks. gulerødder – pastinak - selleri forskellige rodfrugter f.eks. gulerødder – pastinak - selleri
100
g.
ris100 g. ris
fedt fedt
salt salt
peber peber
persille persille
2.5
dl.
fløde2.5 dl. fløde
1
æggeblomme1 æggeblomme
Opskrift:
Lammekødet koges og skæres i terninger, hvorpå det svitses i fedt, idet man tilsætter rodfrugterne.
Derefter tilsættes suppen fra lammekødet samt risen.
Efter kogningen tilsættes salt, peber og finthakket persille, og suppen legeres med fløden og æggeblommen.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4.8
(10 stemmer)
Opskriften er vist 11422 gange, og udskrevet 160 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider