Visegradska corba (Bosnisk lammekødssuppe)

Visegradska corba (Bosnisk lammekødssuppe), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 8 Pers.

SuppeRet : Suppe - KødSupper

Hovedingrediens : Lammekød - Diverse lammekød

Oprindelsesland : Bosnien Hercegovina

Bosnien HercegovinaIndsendt :      Red :

Ingredienser:
1000 g.lammekød
 forskellige rodfrugter f.eks. gulerødder – pastinak - selleri
100 g.ris
 fedt
 salt
 peber
 persille
2.5 dl.fløde
1 æggeblomme
 
Opskrift:
Lammekødet koges og skæres i terninger, hvorpå det svitses i fedt, idet man tilsætter rodfrugterne. Derefter tilsættes suppen fra lammekødet samt risen. Efter kogningen tilsættes salt, peber og finthakket persille, og suppen legeres med fløden og æggeblommen.





karakterer:
Opskriften er vist 13536 gange,
og udskrevet 214 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.8    (10 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu