Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Tunmousse 04

Tunmousse 04, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

ForretterRet : Forretter - Mousse

Hovedingrediens : MakrelFisk - Tun på dåse

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt af : sonja petersen

Indsendt :



Ingredienser:
3 ds.tun i vand
200 g.mayonaise
200 g.cremefraice 18%
0.5 dl.citronsaft
2 spsk.revet løg
 lidtsalt
12 blade husblas
4 dl.fløde
0.5-1 dl.tomatketchup
 
Opskrift:
hæld vandet fra tunen, kom piskefløde i en skål og del det fint med en elpisker.Rør derpå mayonnaise, cremefraice, citronsaft,løg ketchup og salt i.Smelt den godt udblødte husblas og rør den i blandingen, inden den piskede fløde som det sidste vendes i.Hæld mousssen i en form og lad den stå koldt til næste dag eller stil den i fryseren med det samme. Vend moussen ud på et fad ved serveringen.


Beskrivelse:
Se kokkens favoritopskrift på Tunmousse

karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
3.9    (5 stemmer)

Opskriften er vist 33403 gange,
og udskrevet 373 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Helle  -  2016-01-19 23:49:14
Der står nederst i opskriften at det piskede fløde skal vendes i til sidst

jane  -  2011-10-03 22:11:57
Hvordan deler man piskefløde fin med en elpisker ?????

Per  -  2008-07-09 14:11:27
Tror der menes at man hælder vander fra tunen og hælder den i en skål sammen med piskefløden, og det er så fløde og tun som deles/piskes med elpisker.

  -  2008-07-09 08:36:57
Hvad er det der skal deles fint - piskefløden???

Charnov Nørret  -  0000-00-00 00:00:00
Med lidt justeringer er det en fortræffelig mousse. Hvis man kan lide tunmousse er der lidt for meget piskefløde. Måleforholdet er måske lidt ved siden af, hvis den benyttes til forret, er der nok til 6 til 8 personer.