Kommentarer
Ole - 2009-02-06 16:44:05 Det er synd og skam at salte aubergineskiverne før stegning, auberginer smager pragtfuldt i sig selv, du må ikke fjerne smagen ved saltning. Skiverne smøres med olie i et olieret fad, steges ½ timer. Skiverne lægges direkte på grillen efter de er smurt med olie. INGEN SALT før efter stegning/gille/pande
Ole - 2009-02-05 16:38:12 Det er en dødssynd at fjerne smagen fra auberginen, den skal ikke saltet for at fjerne "bitterstoffer" dermed fjernes smagen af aubergine helt, den direkte i et indfats fad smurt med olie, olie hældes over, herefter kommer man tomat blandingen og ost over.
- 2009-01-07 19:50:17 Har lige lavet den her ret, har godt nok varieret den lidt, med de ting jeg nu havde. brugte en aubergine, en halv squash, 1 dåse flåede tomater, tørret oregano, salt, peber, oliven olie og en mozzarella ost. Brugte stortset samme fremgangsmåde og det samgte fantastisk, med et stykke ciabatta brød til..
Maria - 2007-06-26 19:27:01 Smager fantastisk! Køb evt. noget tyrkisk yoghurt og spis til :)
Per - 2007-04-21 20:01:03 Dobbelt portion til 4 personer, og serveres som hovedret.
|