Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Tårn af hornfisk og røget laks på feldsalat, tomat og pinjekerner, toppet med rå vagtelæggeblomme

Tårn af hornfisk og røget laks på feldsalat, tomat og pinjekerner, toppet med rå vagtelæggeblomme, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

ForretterRet : Forretter - Forretter

Hovedingrediens : MakrelFisk - Hornfisk

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
 Tårn:
400 g.filet af hornfisk
200 g.røget laks (man kan fint bruge afpuds)
2 forårsløg renset og skåret i tynde skiver(del det grønne fra det hvide)
1 fedhvidløg finthakket
1 æg let pisket
 Salt
 peber
 
 Salat:
2 håndfulde feldsalat grundigt vasket
2 modne tomater kerner fjernet og skåret i tern og drysset med lidt salt i en si.
2 spsk.Pinjekerner ristet gyldne på en tør pande
 det hvide fra forårsløgene
 lidtcitronsaft
 olivenolie
 salt
 peber
4 blommer af vagtelæg
 
Opskrift:
Tårn:
Hak røget laks til en grov fars og bland med æg, hvidløg og det grønne fra forårsløg. Læg hornfiskefileter som en ring i bunden af 4 smurte kopper eller forme som kan komme i ovnen, fyld farsen i midten og dæk med stanniol, damp i vandbad 10-15 min i en 150 varm ovn. Afkøl og vend forsigtigt ud af formene.

Salat:
Vend salaten i olie, salt, peber og citronsaft lige inden servering, sæt tårnet ovenpå og top med rå vagtel-æggeblomme


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (3 stemmer)

Opskriften er vist 8791 gange,
og udskrevet 139 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

boling  -  0000-00-00 00:00:00
kunne ikke finde hornfiskefilet, så brugte filet af røget ål i stedet, hvilket retten nok ikke blev dårligere af