Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Oksemørbrad med pistacienødder

Oksemørbrad med pistacienødder, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Ovnsteg - Ovnstege

Hovedingrediens : Oksekød - Oksemørbrad Hel

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
2 kg.oksemørbrad
1 dl.vand
100 g.pistacienøddekerner
3 dl.oksebouillon
100 g.smør
1 dl.piskefløde
 salt
 peber
 maizena
2 chalotteløg
 


Opskrift:

Kødet pudses for fedt og sener. Halvdelen af nødderne prikkes i kødet. Brun kødet i forvarmet ovn ved 250 grader C, 5 minutter på hver side. Pensel med lidt af smørret under bruning.

Dæmp varmen til 170 grader C. Hak resten af nødderne groft og bland dem med resten af smørret. Fordel blandingen i et jævnt lag på stegen og krydr. Læg de pillede, skivede løg i bunden af bradepanden. Steg kødet færdigt i ca. 15 minutter.

Tænd grillen og grill kødets overside i ca. 2 minutter. Lad kødet hvile for åben ovndør i 5 minutter, tag det ud af ovnen og lad det trække i 15 minutter.

Kog bradepanden af med bouillon. Si skyen og bring den i kog med fløden. Smag til og lad det simre i 5 minutter. Lad nødderne blive i sovsen. Jævn sovsen med maizena.

Det smager godt med ekstra nødder på toppen af stegen.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.7    (24 stemmer)

Opskriften er vist 30741 gange,
og udskrevet 1526 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

linda   -  2011-12-27 20:28:48
Er det saltede pistacienødder?


Bethina  -  2007-07-01 17:11:22
Virkelig lækkert kød. Måske ikke helt til 8 personer, ihvert fald ikke uden en forret først. Måske det er fordi det er for godt. Thi Hi. ENESTE minus var at der var for lidt af den gode sovs.


Winnie  -  2007-01-08 17:50:54
Lækkert! Nødderne giver en virkelig god smag til både kød og sovs.


Margit  -  0000-00-00 00:00:00
Hvad anbefaler I som tilbehør må godt være lidt spændende!


Rikke  -  0000-00-00 00:00:00
Superlækkert - og spar endelige ikke på nødderne!


Line  -  0000-00-00 00:00:00
Det er bare alt for lækkert!


feja  -  0000-00-00 00:00:00
det se godt ud