vindruekerneolie (eller anden neutralt smagende olie) 1 dl. vindruekerneolie (eller anden neutralt smagende olie)
3
dl.
creme fraiche 18 % 3 dl. creme fraiche 18 %
1
tsk.
fiskesennep 1 tsk. fiskesennep
3
spsk.
kapers 3 spsk. kapers
1
bdt.
dild 1 bdt. dild
salt salt
peber peber
2
bdt.
grønne asparges 2 bdt. grønne asparges
1
krølsalathoved 1 krølsalathoved
Opskrift:
Kog hornfisken, til den er mør.
Den skal ikke spilkoge, men vandet skal blot skælve.
Kogetiden for en hornfisk er ca. fem minutter, hvorefter fisken hviler i kogelagen i 10 minutter.
Pil skindet af og løft kødet af de grønne ben.
Pisk æggeblommen sej med salt og eddike og tilsæt langsomt olien under stadig piskning eller blendning.
Når mayonnaisen er tyk, blandes den op med cremefraiche til en passende konsistens, og dressingen smages til med sennep, kapers, hakket dild, salt og peber.
Fisken deles i mindre stykker og vendes i dressingen.
Enderne brækkes af aspargesene, og de koges i saltet vand i 3-5 minutter afhængigt af tykkelsen.
Overhældes straks med isvand og duppes tørre i viskestykker.
Blandes med fiskesalat og anrettes på fade eller portioneres på tallerkener med skyllet, afduppet salat.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4
(1 stemmer)
Opskriften er vist 8563 gange, og udskrevet 110 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider