Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Farseret kalvemørbrad med trøffelsky, kartoffelpandekager samt grønsager

Farseret kalvemørbrad med trøffelsky, kartoffelpandekager samt grønsager, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Ovnsteg - Ovnstege

Hovedingrediens : Kalvekød - Kalvemørbrad

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
650 g.kalvemørbrad (afpudset)
350 g.hakket kalkunbryst
100 g.fedtnet
2 æggehvider
1.5 dl.piskefløde
10-12 pistacienødder
0.5 dl.cognac
 salt
 peber
 
 Trøffelsky:
2 l.grundsky
0.5 dl.cognac
1 tsk.hakket trøffelkoncentrat, eller frisk trøffel
 
 Kartoffelpandekager:
800 g.kartofler
2 æg
 Blandede krydderurter
 
 Tilbehør:
1 storbuket broccoli
12 minimajs
12 gulerødder med top (små)
250 g.svampe
 


Opskrift:

Farseret kalvemørbrad:
Kalvemørbraden brunes af. Kalkunkødet blendes og røres med piskefløde, æggehvider, cognac samt salt og peber, (lidt ad gangen). Til sidst vendes pistacienødder i. Fedtnettet bredes ud på et bord, hvorpå farsen fordeles. Mørbraden lægges på og pakkes ind. Den farserede mørbrad steges ca. 25 min., ved 200 grader C, i varmluftsovn. Mørbraden tages ud og trækker i 10 min., før den udskæres i tynde skiver.

Trøffelsky:
Skyen indkoges til ½ liter og tilsættes cognac og trøffel. Saucen kan eventuelt jævnes med lidt maizenamel, udrørt i koldt vand.

Kartoffelpandekager:
Kartoflerne skrælles, skylles og rives på et råkostjern. Kartoflerne vendes i de 2 udpiskede æg, som er tilsat hakkede krydderurter. Kartoflerne steges som 8-10 små pandekager, på en varm pande med olie.

Tilbehør:
Broccolien deles i små buketter og koges sprøde i letsaltet vand. Minimajs og gulerødder vaskes, og koges ligeledes sprøde i letsaltet vand. Svampene skylles, tørres, og deles i mindre stykker. Steges i olie eller smør.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.1    (5 stemmer)

Opskriften er vist 31662 gange,
og udskrevet 989 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu