skær persille meget fint, og det samme med tomaterne. Bulgur vaskes grundigt i en skål med vand.vandet hældes fra.
så blandes det hele i en skål, også drysses der salt og citron.olivenolie hældes i til sidst.
Tips:
du kan evt. severe det med salat.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4.3
(73 stemmer)
Opskriften er vist 22336 gange, og udskrevet 264 gange.
Kommentarer
Patrizia - 2010-05-16 20:57:19 Kan være 3 spsk salt er lige i overkanten :)
linda - 0000-00-00 00:00:00 forresten ellers er det bare en superopskrift
linda - 0000-00-00 00:00:00 det var måske en god idé at sige, at bulgur skal lige blive ligge i blød i en skål med vand o lidt citrunsaft... ellers er de får hård.. når de så skal i salaten skal man tage dem op af vandet.. lad dem stå i vandet i en halv time ller mere
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider