Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Fyldt fasan med flødestuved kartofler & kantarelsauce og sherrymarinerede pærer

Fyldt fasan med flødestuved kartofler & kantarelsauce og sherrymarinerede pærer, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Ovnsteg - Ovnstege

Hovedingrediens : HønseFugle - Fasan - Fasaner

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
1200 g.fasan
100 g.parmaskinke
75 g.stribet flæsk
6 salvieblade
1 tsk.salt
0.5 tsk.sort peber
0.5 tsk.revet citronskal
4 spsk.olivenolie
4 tynde skiver spæk
1.5 dl.tør hvidvin
 
 Pærer:
6 dl.vand
200 g.sukker
1 hel kanel
2 dl.sherry
6 faste modne pærer
 blåskimmelost
 


Opskrift:

Fasanen skylles og tørres. Parmaskinke og flæsk skæres i små terninger. Salvieblade hakkes fint og blandes med skinke, flæsk, salt og citronskal. Fasanen gnides indvendigt med salt, fyldes kommes i og fasanen syes til.

Ovnen stilles på 220 C. Olien varmes op på bradepanden, fasanen brunes på alle sider og lægges på ryggen. Spækskiver lægges over brystet. Fasanen steges på nederste rille i ovnen i 40 min, og dryppes jævnligt med vin og stegesky. 10 minutter før stegetiden er omme, fjernes spækskiverne.

Serveres med flødestuvede kartofler og kantarelsauce, tyttebær og sherrymarinerede pærer.

Sherrymarinerede pærer:
Vand, sukker og kanel gives et opkog. Fjern kanelen og tilsæt sherry. Lad de halve, uskrællede pærer koge heri ved jævn varme i 2 min. Tag gryden fra varmen og lad pærerne køle af i lagen. Pres pærerne ned i lagen med en tallerken. Lad dem stå i køleskab til næste dag.

Fordybningerne fra kernehuset fyldes med blåskimmelost.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.6    (8 stemmer)

Opskriften er vist 20247 gange,
og udskrevet 771 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Susanne  -  2010-01-11 17:14:20
Hvor er kantarelsaucen ???? dette er jo bare en kopi af en anden opskrift