Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Canton Hotpot

Canton Hotpot, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Fondue

Hovedingrediens : Oksekød - Oksetyksteg

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
225 g.tykstegsfilet uden fedt
375 g.kyllingebryst uden skind og ben
125 g.sukkerærter
225 g.pillede rejer
1 rød peberfrugt i strimler
125 g.små, halverede champignoner
225 g.bambusskud (fra dåse)
1,25 l.kyllingefond
2 tsk.hakket, frisk ingefær
60 g.kinesiske æggenudler
 
 Bønnesovs:
1 spsk.soyasauce
2 spsk.tahin
1 spsk.tør sherry
1 finthakket frisk grøn chili (u/kerner)
 


Opskrift:

Skær oksekødet og kyllingebrystet ud i tynde skiver og anret dem på seks tallerkener. Nip ærterne og læg dem på tallerkenerne med rejerne og de øvrige grønsager. Hæld kyllingefonden i en stor gryde med den hakkede ingefær og lad det simre i 15 minutter. Opblød nudlerne i varmt vand i 10 minutter, sigt dem og læg dem i en skål. Bland ingredienserne til bønnesaucen i en skål, tilsæt 2 spsk vand og fordel blandingen i seks små skåle.

Hæld kyllingefonden i fonduegryden, lad den koge op på komfuret og sæt den over på fyrfadet. Hver gæst benytter enten en fonduegaffel - eller bedre en lille kinesisk trådsigte og koger sin hotpot i fonden, hvorefter den dyppes i sovs, inden den spises. Når kød og grøntsager er spist, varmes nudlerne igennem i fonduegryden, og suppen fordeles mellem gæsterne i små skåle.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3.5    (5 stemmer)

Opskriften er vist 25422 gange,
og udskrevet 347 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu