Canton Hotpot

Canton Hotpot, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 6

HovedretterRet : Hovedretter - Fondue

Hovedingrediens : Oksekød - Oksetyksteg

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
225 g.tykstegsfilet uden fedt
375 g.kyllingebryst uden skind og ben
125 g.sukkerærter
225 g.pillede rejer
1 rød peberfrugt i strimler
125 g.små, halverede champignoner
225 g.bambusskud (fra dåse)
1,25 l.kyllingefond
2 tsk.hakket, frisk ingefær
60 g.kinesiske æggenudler
 
 Bønnesovs:
1 spsk.sojasauce
2 spsk.tahin
1 spsk.tør sherry
1 finthakket frisk grøn chili (u/kerner)
 
Opskrift:
Skær oksekødet og kyllingebrystet ud i tynde skiver og anret dem på seks tallerkener. Nip ærterne og læg dem på tallerkenerne med rejerne og de øvrige grønsager. Hæld kyllingefonden i en stor gryde med den hakkede ingefær og lad det simre i 15 minutter. Opblød nudlerne i varmt vand i 10 minutter, sigt dem og læg dem i en skål. Bland ingredienserne til bønnesaucen i en skål, tilsæt 2 spsk vand og fordel blandingen i seks små skåle.

Hæld kyllingefonden i fonduegryden, lad den koge op på komfuret og sæt den over på fyrfadet. Hver gæst benytter enten en fonduegaffel - eller bedre en lille kinesisk trådsigte og koger sin hotpot i fonden, hvorefter den dyppes i sovs, inden den spises. Når kød og grøntsager er spist, varmes nudlerne igennem i fonduegryden, og suppen fordeles mellem gæsterne i små skåle.





karakterer:
Opskriften er vist 28926 gange,
og udskrevet 409 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.5    (5 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu