stenfri blå eller røde druer1 klase stenfri blå eller røde druer
30
g.
hasselnødder30 g. hasselnødder
0.5
bdt.
bredbladet persille0.5 bdt. bredbladet persille
3
spsk
olivenolie3 spsk olivenolie
0.5
citron Saft heraf0.5 citron Saft heraf
Sukker eller akaciehonning Sukker eller akaciehonning
Salt Salt
Peber Peber
Evt.
1 spsk saft/juice Evt. 1 spsk saft/juice
Opskrift:
Hak hvidkålen fint, halvér druerne og hak hasselnødderne let. Bland de tre ting sammen i en salatskål.
Hak persillen og bland den med olivenolie, citronsaft. Du kan med fordel bruge en el-hakker, fx den type der ofte følger med en stavblender. Smag til med lidt sukker/honning og salt og en anelse peber. Blandingen skal være lidt grødet, men er den alt for tyk så spæd evt. op med 1 spsk saft, cranberryjuice el. lign. Rør persilleblandingen i salaten og bland godt.
Tips:
Opskriften giver nok salat til fire serveringer, men udgør salaten hovedparten af tilbehøret rækker den kun til 2-3.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4.6
(5 stemmer)
Opskriften er vist 16747 gange, og udskrevet 753 gange.
Kommentarer
- 2013-07-28 13:39:55 Det er også lækkert at riste hasselnødderne!
Mads - 0000-00-00 00:00:00 I sæsonen kan man med fordel lade sommerkål eller spidskål erstatte hvidkål i opskriften!
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider