Hvidkålssalat med druer, nødder og persille

Hvidkålssalat med druer, nødder og persille, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2 Pers.

SalaterRet : Salater - Salater

Hovedingrediens : Kål - Hvidkål

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Mads

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
0.25 hvidkål
1 klasestenfri blå eller røde druer
30 g.hasselnødder
0.5 bdt.bredbladet persille
3 spsk.olivenolie
0.5 citron Saft heraf
 Sukker eller akaciehonning
 Salt
 Peber
 Evt.1 spsk. saft/juice
 
Opskrift:
Hak hvidkålen fint, halvér druerne og hak hasselnødderne let. Bland de tre ting sammen i en salatskål.

Hak persillen og bland den med olivenolie, citronsaft. Du kan med fordel bruge en el-hakker, fx den type der ofte følger med en stavblender. Smag til med lidt sukker/honning og salt og en anelse peber. Blandingen skal være lidt grødet, men er den alt for tyk så spæd evt. op med 1 spsk saft, cranberryjuice el. lign. Rør persilleblandingen i salaten og bland godt.

Tips:

Opskriften giver nok salat til fire serveringer, men udgør salaten hovedparten af tilbehøret rækker den kun til 2-3.





karakterer:
Opskriften er vist 17890 gange,
og udskrevet 778 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.6    (5 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2013-07-28 13:39:55
Det er også lækkert at riste hasselnødderne!

  -   2005-01-01 01:01:01
I sæsonen kan man med fordel lade sommerkål eller spidskål erstatte hvidkål i opskriften!