Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Jordbær/rabergrød

Jordbær/rabergrød, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

Grød og VællingRet : Grød og Vælling - Frugtgrød

Hovedingrediens : Bær - Jordbær

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : pjuske

Indsendt :


Jordbær/rabergrød, billede 4 Jordbær/rabergrød, billede 1 Jordbær/rabergrød, billede 2 Jordbær/rabergrød, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
500 g.jordbær
300 g.rabarberstilke
3 dl.vand
150 g.sukker. eller efter smag
1.5-2 spsk.kartoffelmel eller frugtgrødsjævner
 
Opskrift:
Skyld og nip jordbærene.

Snit rabarberne og kog dem 10 min. med vandet.

si blandingen og og hæld saften tilbage i gryden. tilsæt jordbær og sukker. lad det koge 5 min. til sukkeret er smeltet.

jævn med jævning oprørt i koldt vand. hældes i en skål og drysses med sukker, så grøden ikke trækker skind.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.2    (11 stemmer)

Opskriften er vist 38083 gange,
og udskrevet 656 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

laust  -  2015-07-08 10:38:01
Kan jeg fryse grøden når den er færdig?

sofie  -  0000-00-00 00:00:00
det smager godt