Jordbær/rabergrød

Jordbær/rabergrød, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

Grød og VællingRet : Grød og Vælling - Frugtgrød

Hovedingrediens : Bær - Jordbær

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : pjuske

Indsendt :      Red :
Jordbær/rabergrød, billede 4 Jordbær/rabergrød, billede 1 Jordbær/rabergrød, billede 2 Jordbær/rabergrød, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
500 g.jordbær
300 g.rabarber
3 dl.vand
150 g.sukker. eller efter smag
1.5-2 spsk.kartoffelmel eller frugtgrødsjævner
 
Opskrift:
Skyld og nip jordbærrene.

Snit rabarberne og kog dem 10 min. med vandet.

si blandingen og og hæld saften tilbage i gryden. tilsæt jordbær og sukker. lad det koge 5 min. til sukkeret er smeltet.

jævn med jævning oprørt i koldt vand. hældes i en skål og drysses med sukker, så grøden ikke trækker skind.





karakterer:
Opskriften er vist 47939 gange,
og udskrevet 690 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.2    (11 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2015-07-08 10:38:01
Kan jeg fryse grøden når den er færdig?

  -   2005-01-01 01:01:01
det smager godt