| |
|
Jordbær/rabergrød
Jordbær/rabergrød, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Alletiders Kogebog
|
Grød og VællingRet : Grød og Vælling - Frugtgrød
Hovedingrediens : Bær - Jordbær
Ukendt oprindelseslandIndsendt af : pjuske
Indsendt :
| |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog
|
|
500 | g. | jordbær500 g. jordbær | 300 | g. | rabarberstilke300 g. rabarberstilke | 3 | dl. | vand3 dl. vand | 150 | g. | sukker. eller efter smag150 g. sukker. eller efter smag | 1.5-2 | spsk. | kartoffelmel eller frugtgrødsjævner1.5-2 spsk. kartoffelmel eller frugtgrødsjævner | | | |
| |
Skyld og nip jordbærene.
Snit rabarberne og kog dem 10 min. med vandet.
si blandingen og og hæld saften tilbage i gryden. tilsæt jordbær og sukker. lad det koge 5 min. til sukkeret er smeltet.
jævn med jævning oprørt i koldt vand. hældes i en skål og drysses med sukker, så grøden ikke trækker skind.
|
|
Bedømmelse af denne opskrift:
4.2
(11 stemmer)
Opskriften er vist 38903 gange, og udskrevet 660 gange.
| |
|
|
Kommentarer
laust - 2015-07-08 10:38:01 Kan jeg fryse grøden når den er færdig?
sofie - 0000-00-00 00:00:00 det smager godt
|
|