Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Urtefarseret oksemørbrad med gemüse

Urtefarseret oksemørbrad med gemüse, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Ovnsteg - Ovnstege

Hovedingrediens : Oksekød - Oksemørbrad Hel

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
1 kg.oksemørbrad
 persille
 timian
 rosmarin
 
 Sauce:
2 hakkede skalotteløg
1 stilkbladselleri
1 dl.rødvin
2 dl.kalve- eller hønsebouillon
¼ dl.balsamico-vineddike
1 dl.piskefløde
 salt
 peber
 


Opskrift:

Puds mørbraden af for sener. Skær lomme til krydderurterne midt i mørbraden. Læg skyllede krydderurteblade i mørbraden og snør den sammen. Drys med salt og peber.

Læg mørbraden i en bradepande og steg den 10 minutter ved 225 grader. Dæmp varmen til 160 grader og steg mørbraden yderligere ca. 20 minutter, afhængig af, hvor rødt kødet skal være. Et kødtermometer skal vise 58-62 grader.

Pak mørbraden ind i folie og lad den hvile ca. 15 minutter.

Sauce:
Svits løg og bladselleri i en gryde i smørret. Hæld rødvin ved og lad den koge ind til det halve uden låg.

Tilsæt bouillon og lad også den koge lidt ind. Hæld balsamico i saucen, kog den igennem, tilsæt fløde og smag til med salt og peber.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (2 stemmer)

Opskriften er vist 19452 gange,
og udskrevet 667 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu