Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

Farseret kalvemørbrad

Farseret kalvemørbrad, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Ovnsteg - Ovnstege

Hovedingrediens : Kalvekød - Kalvemørbrad

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
650 g.kalvemørbrad (afpudset)
350 g.hakket kalkunbryst
100 g.fedtnet
2 æggehvider
1.5 dl.piskefløde
10-12 pistacienødder
0.5 dl.cognac
 salt
 peber
 
Opskrift:
Kalvemørbraden brunes af. Kalkunkødet blendes og røres med piskefløde, æggehvider, cognac samt salt og peber, (lidt ad gangen). Til sidst vendes pistacienødder i.

Fedtnettet bredes ud på et bord, hvorpå farsen fordeles. Mørbraden lægges på og pakkes ind. Den farserede mørbrad steges ca. 25 min., ved 200 grader C, i varmluftsovn. Mørbraden tages ud og trækker i 10 min., før den udskæres i tynde skiver.

karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.6    (4 stemmer)

Opskriften er vist 28058 gange,
og udskrevet 581 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

  -  2010-11-18 10:35:12
Jeg lavede denne her og kunne ikke få fat i fedtnettet. Så jeg pakkede mørbraden ind i kyllingekødet og puttede bacon ovenpå og i et ildfast fad. Uhm Den her ret gjorde lykke hos mine gæster.

  -  2007-11-14 10:57:32
tilbehør

Kaj Agner  -  2007-11-07 09:12:16
Det er en god idé at bruge tynde baconskiver i stedet for fedtnet.

Per  -  0000-00-00 00:00:00
Fedtnet er en hinde der sider omkring maven på en gris, og det kan købes hos slagteren, men skal nok bestilles først

  -  0000-00-00 00:00:00
hvad er FEDTNET og hvor købes det?