Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Farseret kalvemørbrad

Farseret kalvemørbrad, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Ovnsteg - Ovnstege

Hovedingrediens : Kalvekød - Kalvemørbrad

Ukendt oprindelseslandIndsendt :




Ingredienser:
650 g.kalvemørbrad (afpudset)
350 g.hakket kalkunbryst
100 g.fedtnet
2 æggehvider
1.5 dl.piskefløde
10-12 pistacienødder
0.5 dl.cognac
 salt
 peber
 


Opskrift:

Kalvemørbraden brunes af. Kalkunkødet blendes og røres med piskefløde, æggehvider, cognac samt salt og peber, (lidt ad gangen). Til sidst vendes pistacienødder i.

Fedtnettet bredes ud på et bord, hvorpå farsen fordeles. Mørbraden lægges på og pakkes ind. Den farserede mørbrad steges ca. 25 min., ved 200 grader C, i varmluftsovn. Mørbraden tages ud og trækker i 10 min., før den udskæres i tynde skiver.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.6    (4 stemmer)

Opskriften er vist 27338 gange,
og udskrevet 550 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

  -  2010-11-18 10:35:12
Jeg lavede denne her og kunne ikke få fat i fedtnettet. Så jeg pakkede mørbraden ind i kyllingekødet og puttede bacon ovenpå og i et ildfast fad. Uhm Den her ret gjorde lykke hos mine gæster.


  -  2007-11-14 10:57:32
tilbehør


Kaj Agner  -  2007-11-07 09:12:16
Det er en god idé at bruge tynde baconskiver i stedet for fedtnet.


Per  -  0000-00-00 00:00:00
Fedtnet er en hinde der sider omkring maven på en gris, og det kan købes hos slagteren, men skal nok bestilles først


  -  0000-00-00 00:00:00
hvad er FEDTNET og hvor købes det?