Medaillon af oksemørbrad, hvide asparges og nye stegte kartofler

Medaillon af oksemørbrad, hvide asparges og nye stegte kartofler, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2

HovedretterRet : Hovedretter - Div hovedretter på grill

Hovedingrediens : Oksekød - Oksemørbrad øvrigt

Ukendt oprindelseslandIndsendt :

Ingredienser:
4 medailloner af oksemørbrad, á ca. 75 g
 salt
 peber
 olie til stegning
0.5 bdt.hvide asparges, skrællet
 lidt citronsaft
400 g.nye kartofler
1 lille bæger creme fraiche 18%
0.5 bdt.finthakket persille
1 fedhvidløg, finthakket
 
Opskrift:
Kartofler koges. Oksemørbrad steges ca. 4-5 på hver side på grill pande. Asparges koges ca. 6-8 min. med lidt citronsaft. Creme fraiche, persille og hvidløg røres sammen.


karakterer:
Opskriften er vist 19870 gange,
og udskrevet 365 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2.1    (12 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Conny  -  2010-05-08 23:07:13
De hvide asparges behøves ikke at blive skrællet, smager bedst naturel, omsvøbt med en baconskive til 5 stk. asparges. Bare perfekt.