Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

Medaillon af oksemørbrad, hvide asparges og nye stegte kartofler

Medaillon af oksemørbrad, hvide asparges og nye stegte kartofler, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Div hovedretter på grill

Hovedingrediens : Oksekød - Oksemørbrad øvrigt

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
4 medailloner af oksemørbrad, á ca. 75 g
 salt
 peber
 olie til stegning
0.5 bdt.hvide asparges, skrællet
 lidt citronsaft
400 g.nye kartofler
1 lille bæger creme fraiche 18%
0.5 bdt.finthakket persille
1 fedhvidløg, finthakket
 
Opskrift:
Kartofler koges. Oksemørbrad steges ca. 4-5 på hver side på grill pande. Asparges koges ca. 6-8 min. med lidt citronsaft. Creme fraiche, persille og hvidløg røres sammen.

karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
2.1    (11 stemmer)

Opskriften er vist 19057 gange,
og udskrevet 354 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Conny  -  2010-05-08 23:07:13
De hvide asparges behøves ikke at blive skrællet, smager bedst naturel, omsvøbt med en baconskive til 5 stk. asparges. Bare perfekt.