Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Medaillon af oksemørbrad, hvide asparges og nye stegte kartofler

Medaillon af oksemørbrad, hvide asparges og nye stegte kartofler, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Div hovedretter på grill

Hovedingrediens : Oksekød - Oksemørbrad øvrigt

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
4 medailloner af oksemørbrad, á ca. 75 g
 salt
 peber
 olie til stegning
0.5 bdt.hvide asparges, skrællet
 lidt citronsaft
400 g.nye kartofler
1 lille bæger creme fraiche 18%
0.5 bdt.finthakket persille
1 fedhvidløg, finthakket
 


Opskrift:

Kartofler koges. Oksemørbrad steges ca. 4-5 på hver side på grill pande. Asparges koges ca. 6-8 min. med lidt citronsaft. Creme fraiche, persille og hvidløg røres sammen.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
2.1    (11 stemmer)

Opskriften er vist 18378 gange,
og udskrevet 322 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Conny  -  2010-05-08 23:07:13
De hvide asparges behøves ikke at blive skrællet, smager bedst naturel, omsvøbt med en baconskive til 5 stk. asparges. Bare perfekt.