Skær æblet over i fire dele, fjern kernehuset og skær æblet i mindre stykker.
Kog æblet og appelsinsaften til mos over svag varme i en gryde med låg
Pisk æblemosen sammen med æggeblommerne indtil blandingen er let og luftig
Tilsæt mælken lidt ad gangen og pisk hele tiden.
Rør kvark i.
Fordel hindbærene i suppetallerkner og hæld suppen over.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4
(1 stemmer)
Opskriften er vist 10136 gange, og udskrevet 112 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider