Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Gravad Struds

Gravad Struds, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

ForretterRet : Forretter - Forretter

Hovedingrediens : Lammekød - Strudsesteg

Ukendt oprindelseslandKilde : GaardbutikkenDirekte

Indsendt :





Ingredienser:
300 g.strudsekød
1.5 spsk.salt
1.5 spsk.sukker
0.5 spsk.peber
0.5 spsk.tørret esdragon
2 spsk.portvin
 
 Dressing:
1 spsk.dijonsennep
0.25 spsk.citronsaft
0.5 dl.olie
1.5 spsk.portvin
0.5 spsk.tørret dild
0.25 tsk.tørret esdragon
0.25 spsk.sukker
 


Tilbehør:
Flutes og salat, evt. som salat bund.
Opskrift:

Strudsekødet gnides med salt, sukker, peber og esdragon.
Lægges i et fad og stilles i køleskabet i halvanden døgn.

Når halvdelen af tiden er gået, vendes kødet og portvin hældes over

Ingredienserne til dressingen piskes sammen. Strudsekødet skæres tyndt og serveres som en leet frokostanretning eller forret




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.

Opskriften er vist 7945 gange,
og udskrevet 113 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu