Gravad Struds

Gravad Struds, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

ForretterRet : Forretter - Forretter

Hovedingrediens : Lammekød - Strudsesteg

Ukendt oprindelseslandKilde : GaardbutikkenDirekte

Indsendt :      Red:


Ingredienser:
300 g.strudsekød
1.5 spsk.salt
1.5 spsk.sukker
0.5 spsk.peber
0.5 spsk.tørret esdragon
2 spsk.portvin
 
 Dressing:
1 spsk.dijonsennep
0.25 spsk.citronsaft
0.5 dl.olie
1.5 spsk.portvin
0.5 spsk.tørret dild
0.25 tsk.tørret esdragon
0.25 spsk.sukker
 
Opskrift:
Strudsekødet gnides med salt, sukker, peber og esdragon.
Lægges i et fad og stilles i køleskabet i halvanden døgn.

Når halvdelen af tiden er gået, vendes kødet og portvin hældes over

Ingredienserne til dressingen piskes sammen. Strudsekødet skæres tyndt og serveres som en let frokostanretning eller forret med Flutes og salat, evt. som salat bund.


karakterer:
Opskriften er vist 8694 gange,
og udskrevet 156 gange.

Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu