Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Indbagt oksemørbrad 02

Indbagt oksemørbrad 02, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Ovnsteg - Ovnstege

Hovedingrediens : Oksekød - Oksemørbrad Hel

Ukendt oprindelseslandIndsendt :


Indbagt oksemørbrad 02, billede 4 Indbagt oksemørbrad 02, billede 1 Indbagt oksemørbrad 02, billede 2 Indbagt oksemørbrad 02, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
400 g.oksemørbrad
0.5 løg
0.5 gul peberfrugt
0.5 rød peberfrugt
2 spsk.olie
4 fedhvidløg
2.5 dl.piskefløde
 
1 pk.filodej
 


Opskrift:

Løg og peber skæres i meget fine strimler og ristes af i olien sammen med finthakket hvidløg.

Oksemørbrad skæres i passende strimler og tilsættes sautèen.

Når kødet er brunet af på alle sider tilsættes fløden og det koges ned til passende konsistens. Det smages til med salt og peber.

Filodejen skæres i kvadrater af 15 x 15 og der lægges en passende portion oksesaute på. Filodejern lukkes sammen til en pose og bages inde i ovnen ved 180 grader C. alm. ovn i ca. 15 - 20 min.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3.7    (19 stemmer)

Opskriften er vist 73394 gange,
og udskrevet 1007 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Hans  -  2016-04-02 07:03:33
Det var da en skammelig måde at håndtere en mørbrad på😠😠😠


  -  2012-04-14 15:20:28
vi lavede denne til nytår, og skal nu igang igang igen, det er en fantastisk ret...Kan varmt anbefales :)


  -  0000-00-00 00:00:00
PS Et lille finthakket løg gør bestemt heller ikke skade i denne ret...


Karina Lietzen  -  0000-00-00 00:00:00
SUPER ret.... Bestemt en anderledes måde at lave mørbrad på. Jeg har ligeledes forsøgt at lave retten med et par gode tykstegsfiletter istedet for mørbrad og resultatet blev ikke ringere. En ret jeg varmt kan anbefale til "gæstemad".