appelsin, den revne skal 0.5 appelsin, den revne skal
salt salt
peber peber
Opskrift:
Appelsinløg:
Skær løgene i skiver og sauter dem et øjeblik i lidt vand og smør. Dryp løgskiverne af og kog dem i appelsinsaften til de er helt møre og væden godt indkogt - ca. ½ time.
Smag til med salt og peber og køl af.
Blancher den fint revne appelsinskal i lidt vand og hæld det fra. Før serveringen hældes evt. overskydende væde fra løgene, og de blandes med appelsinskal.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 5
(3 stemmer)
Opskriften er vist 12944 gange, og udskrevet 172 gange.
Kommentarer
Sjipsjap - 2007-12-30 21:32:08 Det lyder lækkert, men hvad kan det serveres til?
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider