skinke serrano- eller parma(halverede på langs)4 skiver skinke serrano- eller parma(halverede på langs)
1
bdt.
grønne asparges1 bdt. grønne asparges
8
stk.
soltørrede tomater i olie8 stk. soltørrede tomater i olie
8
skiver
stærk chilipølse fx chorizo8 skiver stærk chilipølse fx chorizo
Opskrift:
Anret på fad:
Stærk chilipølse, soltørrede tomater i olie og blancherede asparges med serrano- eller parmaskinke. Damp aspargesene i kogende letsaltet vand i 3 - 4 minutter. Lad dem afkøle og rul skinken omkring. Anret på fadet med pølse og soltørrede tomater.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 2.7
(3 stemmer)
Opskriften er vist 42338 gange, og udskrevet 1188 gange.
Kommentarer
Doris - 2007-11-28 13:59:48 Grønne asparges har et middelhøjt indhold af nikkel. Så vidt jeg husker, skal nikkel indholdet være under 10 for, at kunne kaldes lavt.
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider